Kontakt: Bo Berglund
29
maj
2023
Bjuv
Skåne
Sweden

Ulf Lagerquist som är versamhetsansvarig för Shelterbox i Distrikt 2390 / 2400 kommer och berättar om vad vi kan hjälpa till med genom Shelterbox arbete. Vi får en inblick i hur katastrofhjälp kan fungera när det verkligen behövs.

 

Miljontals människor i världen är på flykt p.g.a av naturkatastrofer och konflikter. Vi vill förbättra deras situation!

Genom att ge anpassad materiel och utbildning till familjer som har förlorat sina hem i katastrofer, förvandlar vi förtvivlan till hopp.

Vi i Shelterbox Sverige strävar, tillsammans med våra internationella ShelterBox kollegor, mot en värld där ingen familj, som drabbats av en katastrof, står utan skydd mot väder och andra hot. Är du med?

Varmt tack till alla Rotarianer och Partners som ger oss ovärderligt stöd i detta arbete!

VAD HÄNDER I UKRAINA?

Vi är på plats och hjälper människor på flykt i och från Ukraina. Se vad vi har gjort och gör i denna video.

Vår insatsorganisation samarbetar med lokala myndigheter, Rotary och andra hjälporganisationer för att bidra till att så många nödställda som möjligt kan få den hjälp de behöver. Läs gärna Dmytro och Victoria’s berättelse inifrån Ukraina

Ditt stöd i dag ger välkommen hjälp till familjer som drabbats av Ukrainakrisen. Alla pengar som samlas in hjälper ShelterBox att även tillhandahålla nödskydd i länder som Pakistan, Jemen, Syrien och Filippinerna m.fl.

Mer information finns på denna sida: Whats is happening in Ukranie

Se var vi gör insatser just nu

Som du säkert ser på nyheterna  drabbats många människor av katastrofer. Läs om vår pågående operativa verksamhet genom att klicka på bilden nedan.